Производи

Дрвен бастун со Т – дршка

За постабилна потпора и посигурно движење. Наменет за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Шифра : 0809397 / 0809398
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial