Medicus woman – женственост и самодоверба. Специјално дизајнирани производи со иновативен дизајн кои се значајна поддршка за жената во специфичните моменти од животот. Производи од светски реномирани компании, наменети за потребите на жените по операција на дојка, кои ќе и помогнат на патот кон враќање на самодовербата и убавиот изглед.

Ортопедски градници

Градни протези

Ортопедски костими за капење

Перики

Компресивни ракавици

Revanesse филери

ПРП епрувети

Естетска и реконструктивна хирургија

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial