Medicus ortho е подбренд кој содржи ортопедски помагала со висок квалитет изработени по најсовремени технологии. Постојано ги следиме медицинските трендови и потребите на клиентите, со цел да понудиме соодветно помагало за секоја регија од човековото тело. Како дел од ортопедската програма се и специјалните Ортомемори душеци и перници, кои ќе ви овозможат пријатен и удобен сон. Дел од асортиманот на Medicus Ortho се и медицинските терапевтски чорапи и хулахопки со градуирана компресија наменети за проблеми поврзани со нарушена венска циркулација.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial