Производи

Антидекубитална перница од 45 см со отвор...

Воздушна антидекубитална перница

Полиплот антидекубитален душек

Полимулти – антидекубитален душек

Антидекубитален душек – Пневматски

Перниче од полиуретан со мемориска пена обложено со текстил...

Антидекубитус перниче полнето со воздух или гел...

Антидекубитус перниче полнето со воздух или гел...

Перниче од полиуретан со мемориска пена обложено со текстил...

Антидекубитална перница за количка со вдлабнатина...

Антидекубитална перница со отвор во средина...

Цилиндрична перница

Перница Easyshape – Стандaрд

Перница за странична позиција

Перница, штитник за колена

Засебни перници за позиционирањe

Чизма – штитник за пета

Перница ( клин ) за абдукција

Перниче за позиционирање на горни екстрeмитети...

Перниче од полиуретан со мемориска пена обложено со текстил...

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial