Нашето водечко мото и наш приоритет е да понудиме помагала кои ќе го олеснат секојдневието и ќе овозможат поквалитетен живот на оние на кои им е најпотребно -помагала кои го олеснуваат движењето и помагала за нега во домашни услови. Во овој подбренд спаѓаат и вниматено одбрани, тестирани и антиалергиски производи наменети за нега и хигиена-влажни марамчиња.

Медицински апарати и инструменти

Инвалидски колички

Помагала за транспорт

Медицински кревети и душеци

Aнтидекубитални душеци и перници

Помагала за движење

Тоалетни помагала

Инконтиненција

Рехабилитација

Нега и хигиена

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial