Редовната физичка активност и грижата за сопственото тело се важни фактори за подобро здравје. Инспирирани да помогнеме, го создадовме Medicus active, подбренд кој содржи производи за подобрување на физичкото здравје како и за превенција. Производи наменети за професионални и рекреативни спортисти, но и за сите оние кои водат грижа за себе.

Спортска и фитнес опрема

Спортска поддршка

Спортски компресивни чорапи CEP

Компресивен чорапи и хулахопки

Влошки и помагала за стапала

Анатомски обувки

Столици со физиотопка

Аеро заштита

Масажери

Електрично ќебе и перница

Суплементи

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial