Категорија: Новини

Нова колекција на компресивни спортски чорапи!

25/12/2017

За спортистите најважно е да останат здрави и во добра кондиција. За таа цел СЕР (ЦЕП) со помош на врвни сп...

Повеќе Medicus ActiveНовини

Нова колекција на ортопедски градници

25/12/2017

Секогаш во тек со светските трендови. Во специјализираните продавници на Медикус Хелп дооел Скопје, нова ли...

Повеќе Medicus WomenНовини
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial