Категорија: Настани

25 години со вас – Mедикус Хелп

07/02/2018

Медикус Хелп ја одбележува 25 годишнината од своето постоење. По повод јубилејот, се ребрендиравме со ц...

Повеќе Настани

Медикус хелп дел од „Напред розово“

03/10/2017

Медикус хелп беше дел од 9 -тата прошетка „Напред розово“ во организација на здружението за борба против ра...

Повеќе Настани

Медикус Хелп дел од третиот Health, Fitness & Wellness Expo

25/09/2017

Компанијата Медикус Хелп традиционално и оваа година беше дел од третиот Health, Fitness & Wellness Exp...

Повеќе Настани

Medicus Help на Скопски маратон 2013

27/06/2014

Medicus Help на Скопски маратон 2013 [gallery link="file" ids="2311,2312,2313,2314"]  

Повеќе Настани

Проект Школа за родителство – Едукација на родители на деца од 0-5 години

25/06/2014

Проектот Школа за родителство започна во Октомври 2012. Идејата за овој проект произлезе од потребата за ед...

Повеќе Настани

Правилен раст и развој, сигурна иднина, здрава популација.

17/06/2014

Живееме во современо општество, поставуваме современи стандарди во медицината, но нашите најмлади членови п...

Повеќе Настани

Центри за деца со посебни потреби

17/06/2014

Центри за деца со посебни потреби - дружење со децата штитеници, подароци, откуп на рачно изработени предме...

Повеќе Настани

Со своето долгогодишно постоење расте и одговорноста кон пациентите, спортистите, младите….

17/06/2014

Следејќи ги светските стандарди и методи на превенирање и лекување, помогнавме во воведување на нови техник...

Повеќе Настани
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial