Shtatzënë ngadhënjeva mbi kancerin dhe me gji të ri fillova jetë të re

27/12/2018

“Gjatë jetës nuk e dini se sa jeni të guximshëm dhe sa forcë keni, derisa nuk ballafaqoheni me frikën për j...

Kupto më tepër Medicus Ortho

Deformime të shputave si pasojë e ligamenteve të dobët

14/02/2019

Harku i shputës është i prëbërë prej muskujve, tendinit dhe ligamenteve. Funksioni i harkut është ta shpërn...

Kupto më tepër

Rrotulla pilates – mënyrë e thjeshtë dhe efikase që të ballafaqoheni me celulitin

14/02/2019

Celulit ka pothuaj çdo grua, por çfarë mund të bëjmë që ta kontrollojmë? Një nga mënyrat është përdorimi i ...

Kupto më tepër Medicus Active

Heronj për të cilët nuk ekzistojnë pengesa

31/05/2018

Para 10 viteve, gjatë një lëndimi të boshtit, Aleksandri ka mbetur në karrocë invalidore. Çast i cili përgj...

Kupto më tepër Medicus Care

Kujdesi për shputën diabetike

14/02/2019

Shputa diabetike është sëmundje e cila paraqitet si pasojë e enëve të dëmtuara të gjakut dhe nervave te per...

Kupto më tepër Medicus Active

5 këshilla si të zgjidhni jastëk të mirë

14/02/2019

Zgjedhja e jastëkut cilësor për gjumë është segment mjaft i rëndësishëm për bosht të shëndetshëm. Në vazhdi...

Kupto më tepër

Limfedema dhe drenazh limfatik

14/02/2019

Limfa është lëng pa ngjyrë i pasur me proteina dhe limfocite. Funksioni i limfës është ta ushqejë indin, nd...

Kupto më tepër Medicus Woman

Pse duhet të mbani reçipeta ortopedike?

14/02/2019

Ne ju kuptojmë se deri tani keni mbajtur reçipeta, dhe pse tani kur keni protezë duhet të mbani reçipetë sp...

Kupto më tepër Medicus Woman

25 vjet me ju– Medikus Help

14/02/2019

Medikus Help e shënon 25 vjetorin e ekzistimit të vet. Me rastin e këtij përvjetori, u ri-brenduam me q...

Kupto më tepër

Plagët dekubitale – shkaqet, simptomat dhe parandalimi

14/02/2019

Plagët dekubitale paraqesin lëndime të pjesëve të buta të trupit, të cilat gjatë kohë janë të ekspozuara nd...

Kupto më tepër

Mbrojtja më e mirë nga ndotja

14/02/2019

Me rritjen e ndotjes në mjediset e qytetit, në mënyrë drastike rritet numri i personave të cilët kanë probl...

Kupto më tepër Medicus Active

4 arsyet pse çdo infermiere duhet të veshe çorape kompresive

14/02/2019

Me orë të tëra në këmbë dhe kilometra të kaluara nëpër korridoret spitalore. Dita përfundon me këmbë të ënj...

Kupto më tepër Medicus Active

Me hejdë kundër dhimbjeve në qafë

14/02/2019

Lëvozhgat e hejdës janë mbështjellës i jashtëm i kokrrës hejdë. Nuk mblidhen gjatë presionit dhe në këtë më...

Kupto më tepër Medicus Ortho

Kimioterapia dhe humbja e flokëve

14/02/2019

Çfarë të prisni gjatë trajtimit? Pacientët me kancer, humbjen e flokëve e përshkruajnë si efekt të padës...

Kupto më tepër Medicus Woman

5 arsyet pse ta “përqafoni” jastëkun për trup

14/02/2019

Rrotullimi i vazhdueshëm gjatë natës duke u orvatur që ta gjeni pozitën tuaj ideale për gjumë, nuk premton ...

Kupto më tepër Medicus Ortho

Pse ju ënjten këmbët derisa udhëtoni?

14/02/2019

Periudha të gjata ulur gjatë udhëtimit mund të sjell deri te ënjtja e këmbëve dhe kyçeve. Ënjtja paraqitet ...

Kupto më tepër Medicus Active
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial