Производи

Биомагнетен имобилизатор за лакт

Вшиените магнети позиционирани врз аку-точките од двете страни на лактот ја поттикнуваат циркулацијата, што помага во намалувањето на болка која е последница на тендонитис и „тениски лакт“. Ткаењето овозможува стабилизација и сигурност при движење.

Шифра : 2685

Обем на лакт:

23,2-26,0 см S
26,0-31,1 см M
31,1-37,5 см L
37,5-43,5 см XL

Cлабост на лактот, истегнување/изместување на лакт.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial