Производи

Бенд луп

Гумена прстенеста лента наменета за истегнување и зајакнување на сите групи на мускули. Лентата е со ширина од 2,5 см и во облик на прстен со дијаметар од 30 см. Достапни во црвена, зелена и сина боја со различен степен на отпор.

Шифра : 050110000
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial