Производи

Бастун со регулатор на висина

Помагало за олеснување на движењето

Шифра : FS9206L

Висина:  71-94 см

Наменети се за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial