Производи

Бастун склоплив 

Помагало за олеснување на движењето.

Шифра : FS927L

Висина:  80-90 см

Наменети се за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial