Производи

Бастун четвороножен 

Бастуните можат да бидат дрвени или алуминиумски, обични или на склопување, со три или четири потпори, со обична или алуминиумска дршка. Имаат различни додатоци, а посебно го истакнуваме додатокот за мраз – гумичка, која обезбедува посигурно движење.

Шифра : FS922

Висина: 74-97 см

Наменети се за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial