Производи

Баланс тренер

Мамбо Баланс тренер е справа наменета за вежби за рамнотежа. Се користи за да се подобри рамнотежата, координацијата и моторните вештини, а може да се користи и за зајаканување на мускулите.

Отпорот се прилагодува со пумпање / испуштање на воздух преку вентилот.

Шифра : 05-040102

Дијаметар: 45см

Висина: 16см / 14см

Масимална тежина на корисник: 100 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial