Производи

Баланс диск

Баланс дискот е ефективна справа за вежбање на балансот и рехабилитациони вежби. Застанете на кружната платформа и започенете со балансирање. Прекрасна направа да ги зацврсти вашите колена и да ги затегне вашите мускули. Исто така може да го користите капакот за навртување за уште повеќе вежби за баланс.

Шифра : 05-040202

Димензија: 42 см

Висина: 5-8 см

Носивост: до 100 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial