Производи

Агломер

Агломер изработен  од нерѓосувачки челик со кој се мери опсегот на движење на зглобовите. На базата има изгравирана скала изразена до 180 степени, а на издолжениот дел скала изразена во сантиметри.

Шифра : 08-030302
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial