Производи

Појас за спуштен стомак

Еластичен појас изработен од ткаенина која овозможува воздухот да циркулира. Дава блага поддршка во абдоменот, а прицврстувањето со лепенка овозможува да се подеси компресијата според желбите и потребите на пациентот.

Шифра : 159
Шифра : 7401
Цена : 1148 ден. Партиципација : 10%

Големини/Обем на половина (см)

S 70-80 см

M 80-90 см

L 90-100 см

XL 100-110 см

XXL 110-120 см

По хируршки интервенции во пределот на абдоменот, превенција од појава на стомачна кила.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial