Medicus woman – женственост и самодоверба. Специјално дизајнирани производи со иновативен дизајн кои се значајна поддршка за жената во специфичните моменти од животот. Производи од светски реномирани компании, наменети за потребите на жените по операција на дојка, кои ќе и помогнат на патот кон враќање на самодовербата и убавиот изглед.

Revanesse филери

Естетска и реконструктивна хирургија

Компресивни ракавици

Градни протези

Ортопедски градници

Ортопедски костими за капење

Перики

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial