Кариера

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција:

Продавач во продажно место Кавадарци на полно работно време

Потребни квалификации:

 • ССС од медицински струки (медицина, стоматологија, фармација),
 • Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми)
 • Активно Работно користење на англиски јазик
 • Пожелно претходно работно искуство во малопродажни објекти
 • Претходно работно искуство продавач и работа со фискална каса, наплата со платежни картички, самостојно водење на продавница ќе се смета за предност
 • Пожелно е да поседува возачка дозвола Б- категорија

Одговорности и задачи:

 • Продажба и услуга на клиентите
 • Одржување и унапредување на изгледот и хигиената на продавницата
 • Грижа за производите, благајната, изглед и уредност на магацинскиот простор
 • Ја следи залихата на производи и учествува во процесот на нарачки
 • Прием и организирање на роба во магацин
 • Задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата
 • Врши уплата на дневен пазар од продавницата во деловната банка
 • По налог на претпоставениот извршува задачи надвор од продажниот објект
 • Грижа и секојдневно градење на релации со клиентите-купувачи
 • Унапредување на продажбата во продавницата
 • Прием на роба и организирање во магацинот,
 • Одржување на уредност и хигиена во продажниот објект и друго.

Личен профил:

 • Комуникативна и љубезна личност
 • Ведрина, позитивен став
 • Љубезност
 • Искреност
 • Отвореност
 • Организирана, со развиени вештини за работа и услужување-помагање
 • Позитивен став кон животот и здравјето (свое и на другите)

Ние нудиме:

 • Редовна месечна плата во висина од 16.000,00 денари
 • Бонуси за надреализација според интерните правилници на компанијата

Работното време е полно 8 часа дневно, по потреба флексибилно (работа во смени, саботи), со повремени посети и состаноци со одговорни лица во ординации, физиотерапевтски  центри, болници.

Сите заинтересиран кандидати може да го испратат своето CV користејќи го полето

„Аплицирај“, со задолжителна назнака за која позиција аплицирате.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор на селекција.

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција:
Продавач во продажно место Скопје на полно работно време

Потребни квалификации:

 • ССС од медицински струки (медицина, стоматологија, фармација),
 • Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми)
 • Активно Работно користење на англиски јазик
 • Пожелно претходно работно искуство во малопродажни објекти
 • Претходно работно искуство продавач и работа со фискална каса, наплата со платежни картички, самостојно водење на продавница ќе се смета за предност
 • Пожелно е да поседува возачка дозвола Б- категорија

Одговорности и задачи:

 • Продажба и услуга на клиентите
 • Одржување и унапредување на изгледот и хигиената на продавницата
 • Грижа за производите, благајната, изглед и уредност на магацинскиот простор
 • Ја следи залихата на производи и учествува во процесот на нарачки
 • Прием и организирање на роба во магацин
 • Задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата
 • Врши уплата на дневен пазар од продавницата во деловната банка
 • По налог на претпоставениот извршува задачи надвор од продажниот објект

Личен профил:

 • Комуникативна и љубезна личност
 • Ведрина, позитивен став
 • Љубезност
 • Искреност
 • Отвореност
 • Организирана, со развиени вештини за работа и услужување-помагање
 • Позитивен став кон животот и здравјето (свое и на другите)

Ние нудиме:

 • Редовна месечна плата во висина од 16.000,00 денари
 • Бонуси за надреализација според интерните правилници на компанијата

Работното време е полно 8 часа дневно, по потреба флексибилно (работа во смени, саботи), со повремени посети и состаноци со одговорни лица во ординации, физиотерапевтски  центри, болници.

Сите заинтересиран кандидати може да го испратат своето CV користејќи го полето

„Аплицирај“, со задолжителна назнака за која позиција аплицирате.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор на селекција.

Форма за аплицирање


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial