Проекти

proekt-skolo

Проект Школа за родителство – Едукација на родители на деца од 0-5 години

25.06.2014
Проектот Школа за родителство започна во Октомври 2012. Идејата за овој проект произлезе од потребата за едукација на родителите во однос на соодветна нега на детето / децата од медицински,
pravilen-razvoj

Правилен раст и развој, сигурна иднина, здрава популација.

17.06.2014
Живееме во современо општество, поставуваме современи стандарди во медицината, но нашите најмлади членови пред нашите очи го губат својот правилен раст и развој. Физичката неактивност, нездравата исхрана, вишокот на килограми,
kinezoterapija

Со своето долгогодишно постоење расте и одговорноста кон пациентите, спортистите, младите….

17.06.2014
Следејќи ги светските стандарди и методи на превенирање и лекување, помогнавме во воведување на нови техники на третмани во физикалната терапија и рехабилитација. Организиравме курсеви и едукација– Примена на кинезиотејпинг
03122013656

Центри за деца со посебни потреби

17.06.2014
Центри за деца со посебни потреби – дружење со децата штитеници, подароци, откуп на рачно изработени предмети, честитки, слики за време на празниците со цел да помогнеме во остварувањето на целите