Новости

rozeva-proshetka-thumb

Напред Розово 2016

30.09.2016
Почитувани, Медикус Хелп како активен поддржувач на кампањата за борба против рак на дојка, и оваа година ќе учествува на настанот Напред Розово 2016, организиран од Здружението БОРКА-за секој нов ден. Осмата Розова прошетка ќе се одржи на
alkaloid thumb

ALKOPED Premium – нов производ во палетата на Медикус Хелп во соработка со АЛКАЛОИД АД и АЛКАЛОИД КОНС

02.12.2015
“Пријател на животот” е мотото со кое Медикус Хелп работи веќе 20 години и ја продолжува својата мисија да обезбеди квалитетни производи со цел подобрување на квалитетот на живот на своите клиенти.
izvestuvanje thumb

Известување за потрошувачите

16.10.2015
Почитувани потрошувачи, Сè почесто добиваме информации дека одредени личности се претставуваат како комерцијалисти на Медикус Хелп и продаваат производи кои НЕ СЕ од нашиот асортиман. При договарање на продажбата овие
konferencija thumb

Прва конференција на тема “Тимски пристап во медицинската рехабилитација на децата со попреченост”

21.10.2015
МЕДИКУС ХЕЛП како општествено одговорна компанија, поттикната од идејата на Здружението на физиотерпевти на РМ и Сојузот на дефектолози на РМ за организарање на Прва конференција на тема Тимски пристап