Актуелно

Ортопедски помагала на рати

Медикус Хелп во соработка со Комерцијална банка и Штедилница Можности ви овозможува купување на рати во нашите продавници.

Повеќе информации можете да добиете во нашите специјализирани продавници во Скопје, Куманово, Штип, Кавадарци, Струмица, Гостивар, Битола и Охрид.

Kupuvanje na rati