Актуелно

Нова колекција на ортопедски костими за капење 2017

Секогаш во тек со светските трендови. Во специјализираните продавници на Медикус Хелп дооел Скопје, нова линија на ортопедски костими за капење во прекрасни бои и дезени. Со полна самодоверба уживајте во убавините на летото.

novi kostimi za kapenje flaer 2017

Погледнете ги останатите модели од Колекцијата 2017 тука.