Специјализирани продавници

Дирекција
Лице за контакт:
Александра Шибакоска
Тел: 02 / 3220 745
Мобилен: 070 / 260 864
Работно време: 08–16ч.(пон-пет)
Адреса: Јадранска Магистрала 165A (Визбегово)
Жена центар
Лице за контакт:
Жаклина Јовановска
Тел: 02 / 3130 015
Мобилен: 070 / 346 441
Работно време: 09–17ч.(пон-пет)
Адреса: Бел Камен 7 (Водно)
Скопје 1
Лице за контакт:
Трајчовска Марија
Тел: 02 / 3130 015
Мобилен: 070 / 346 443
Работно време: 08–20ч. (пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: Бел Камен 7 (Водно)
Скопје 2 - Аеродром
Лице за контакт:
Билјана Настевска
Тел: 02 / 2447 017
Мобилен: 072 / 309 863
Работно време: 08–19ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: Коста Новаковиќ бр.7, лок.4
Битола
Лице за контакт:
Ирина Божиновска
Тел: 047 / 236 530
Мобилен: 071 / 224 316
Работно време: 09–19ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: Маршал Тито бр. 113 (Широк Сокак)
Охрид
Лице за контакт:
Јосип Ангелоски
Тел: 046 / 271 005
Мобилен: 070 / 346 440
Работно време: 08–16ч.(пон-пет)
Адреса: Гоце Делчев бб
(ЈЗО Св. Еразмо)
Штип
Лице за контакт:
Весна Тунева
Тел: 032 / 382 070
Мобилен: 072 / 309 866
Работно време: 09–16ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: Кеј Маршал Тито бр. 144
Кавадарци
Лице за контакт:
Емилија Теохарева
Тел: 043 / 411 520
Мобилен: 072 / 309 865
Работно време: 09–16ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: ЈНА бр. 42
Струмица
Лице за контакт:
Офелија Коџобашиева
Тел: 034 / 340 900
Мобилен: 071 / 342 103
Работно време: 08–19ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: Бул. Маршал Тито бр.1
Гостивар
Лице за контакт:
Васка Матеска
Тел: 042 / 219 948
Мобилен: 071 / 225 661
Работно време: 09–16ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: М. Чеде Филиповски бр. 242
Куманово
Лице за контакт:
Марија Станојевиќ
Тел: 031 / 419 077
Мобилен: 070 / 291 819
Работно време: 09–16ч.(пон-пет), 09–14ч.(сабота)
Адреса: 11 Октомври бр. 1А

Контакт

Medicus Help
ул. “Бел Камен” бр. 7
1000 Скопје
Телефони
дирекција: 02/ 3220-745
фах: 02/ 3114-033