Кинезио ленти

Kinesio lenti 1
kinezi-lenti-perforirana
curetape 5
curetape 6

Кинезио ленти

Кинезио лентата е направена од природен материјал ( 100% памук), пропустлива е и овозможува дишење на кожата, не содржи никакви медикаменти. На внатрешната страна на лентата се наоѓа акрилен лепак кој служи за фиксација на лентата и е водоотпорен. Лентата е запакувана во кутии.
Бои на ленти:
– розева
– сина
– црна
– беж
– портокалова

[шифра: Kinezio]

Големини/Димензии

Ширина: 5 см  Должина: 5 м