Дознајте повеќе
за нашите Акции

Медикус Хелп  излегува во пресрет на своите потрошувачи и за таа цел спроведува  најразлични  Акции на сите свои производи.

Секогаш достапни за вас.

Едукативни предавања
за поквалитетен и поздрав живот

slika

Живееме во современо општество, поставуваме современи стандарди во медицината, но нашите најмлади членови пред нашите очи го губат својот правилен раст и развој. Физичката неактивност, нездравата исхрана, вишокот на килограми, прекумерно користење на компјутерот и телевизијата, непријатели кои децата не можат да ги препознаат. Но вие како нивни родители заедно со нас Медикус Хелп, долгогодишни чувари на вашето здравје и потребите од ортопедски помагала можеме и ја имаме одговорноста да менуваме и спречиме неправилен развој на најмладите.

Актуелно
во Медикус Хелп

21.10.2015

Прва конференција на тема “Тимски пристап во медицинската рехабилитација на децата со попреченост”

МЕДИКУС ХЕЛП како општествено одговорна компанија, поттикната од идејата на Здружението на физиотерпевти на РМ и Сојузот на дефектолози на РМ за организарање на Прва...
16.10.2015

Известување за потрошувачите

Почитувани потрошувачи, Сè почесто добиваме информации дека одредени личности се претставуваат како комерцијалисти на Медикус Хелп и продаваат производи кои НЕ СЕ од...
08.10.2015

Медикус Хелп на Health, Fitness & Wellness Expo

Оваа година за прв пат се одржа саем наменет за негување на здрави животни навики, спорт и рекреација, здрава исхрана и нега за нашето здравје. Health, Fitness & Wellness EXPO 2015 се...

Рекоа
за нас

“Медикус Хелп“ од Скопје е официјален соработник на федерацијата во делот на набавка на спортски медицински помагала и сите други неопходни средства за потребите на кошаркарските репрезентации на Македонија.  Медикус ...

Долгогодишен поддржувач и пријател на Борките во многубројни активности и настани, организирани од нашето Здружение во борба против карциномот на дојка. Благодарност до Медикус Хелп.  Заедно сме посилни! ...

За убав естетски резултат потребни се и квалитетни производи. Благодарение на  Медикус Хелп во Македонија го имаме најизвесниот светски бренд за импланти, кои ги користам за естетска и реконструктивна хиругија ...